Poradna - Uši

Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Ucho

Co pomáhá když bolí otvor pro naušnice.

Odpovědi na otázku

Nosit zlaté naušnice
používáme framykoin
nekvalitní naušnice, já to mám taky a proto musím mít pouze zlaté a kruhový tvar - ne žádné klipsy či šroubky
Naušnice na čas sundat, pak zkusit znovu, pokud je znova problém tak bude nejspíš alergie na materiál ze kterého jsou naušnice vyrobené.
Nebude to alergie ? Vyndejte náušnice, vydezinfikujte pokud promažte a pak skuste zlato .
jsou lidé, kteří nemohou nosit obyčejné naušnice, měla by jste nosit zlaté nebo z bílého zlata když se vám nelíbí žlutý kov, ale obyčejné kovy mít asi nemůžete je to alergie
ak mate strieborne možte byť alergicka na striebro .. vyskušajte zlato :) ak mate zlate tak ste na zlato ,, vymente za striebro.. :)
Možná máte alergii,vyndejte náušnice,promažte a kupte si zlaté.
vyndat na čas naušnici
Měla jsem stejný problém, snesu jedině zlaté naušnice.
Není tu z jakého kovu jsou. Zkuste změnit druh náušnic - tzn. zkusit nosit nějaké naušnice z drahého kovu a uvidíte, zda se to zlepší. Zlato a stříbro je většinou dobře snášené.
Namazat krémem a počkat do zhojení. Nosit jen zlaté naušnice. Ostatní Vám nebude zřejmě dělat dobře...
Mě pomáha když si sundám naušnice a uši si pak pořádně promažu krémem.
To byste spíš měl/a přestat používat náušnice, které máte... Nejspíš jste alergický/á na ten kov. Jinak pomůže třeba mastička Hydrocortison ;)